zavolat +420 777 151 946

Přepravní obaly

Hledáte dokonalý přepravní obal pro vaše produkty? Specializujeme se na zakázkovou výrobu pevných obalů z různých materiálů. S námi máte možnost plného individualizace - od velikosti a tvaru až po konstrukci a potisk.
  • velký výběr materiálů
    velký výběr materiálů
  • Návrh vhodné konstrukce ZDARMA
    Návrh vhodné konstrukce ZDARMA
  • VÝROBA NA ZAKÁZKU OD 1.000 KS
    VÝROBA NA ZAKÁZKU OD 1.000 KS
Details

Co nás odlišuje od ostatních?

Naše přístupnost a flexibilita. Dovolte, abychom vám pomohli vytvořit obaly přesně podle vašich potřeb a přání. Můžete si vybrat z široké škály materiálů.

Naše týmová práce a odborné znalosti zaručují, že váš obal bude nejen funkční, ale také atraktivní. Potisk obalu s vaším vlastním designem dodá vašim produktům osobitost a profesionální vzhled.

Převezměte kontrolu nad vzhledem a bezpečností vašich produktů s našimi zakázkovými přepravními obaly. Kontaktujte nás ještě dnes a začněte svou cestu k dokonalým obalům pro vaše podnikání!

Materiály

?

Materialien

Materiály
?
?

Brauchen Sie Rat?

+420 777 151 946

Montag-Freitag 8-16 Uhr

Sind wir das, was Sie suchen;

Wir können Ihnen das Blaue vom Himmel bringen. Dank einer starken, langfristigen Position auf dem Markt verfügen wir über Erfahrung und Technologien, die alle Anforderungen erfüllen können. Wir sind ein Familienunternehmen und bauen unser Geschäft auf gesunden Werten auf.

Warum SALE

Warum SALE